Medifair

Részletes adatlapjaink letöltéséhez kérjük,
regisztrálja magát rendszerünkben!
BELÉPÉS / REGISZTRÁCIÓ

 

Aktualitások


PIC Kongresszus Tapolca, 2017
részletek...


II. Gyermeksürgősségi Kongresszus
részletek...


MAITT kongresszus 2017
részletek...


Open TCI pumpák
részletek...


Új mentőautók - Ferno és
PB-Metech termékekkel
részletek...

Alaris inteligens
pumpa-dokkoló rendszer
részletek...


Alaris betegbiztonsági szoftver
részletek...

Tű nélküli csatlakozó-rendszer
részletek...

Bemutatkozás

Medifair Kft.

A Medifair Kft 2001-ben alakult, orvosi műszereket forgalmazó vállalkozás.

Célkitűzésünk:     Olyan nagytudású, megbízhatóan működő, nagypontosságú műszerek értékesítése kedvező áron, melyek a betegellátás biztonságát szolgálják, a kórházi informatikai rendszerhez kapcsolhatók és üzemeltetésük gazdaságos.

Ennek a feladatnak a megvalósítására hoztuk létre a jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kereskedelmi részlegünket illetve hálózatunkat, akik az orvosokkal, nővérekkel és a kórházi gazdasági szakemberekkel kapcsolatot tartva valósítják meg célkituzésünket.

Kereskedelmi tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódik az általunk értékesített termékek garancia időn belüli és azon túli szerviz ellátása.
A feladat ellátására három főből álló szerviz áll rendelkezésre, akik időszakonként a gyártó cég által szervezett szerviztanfolyamokon vesznek részt.
Szervizünk speciális gyári előírások szerinti mérésekkel kiegészítve végzi az infúziós pumpák és defibrillátorok kötelező időszakos felülvizsgálatát.

A fenti tevékenységeken túl cégünk egyik diviziója orvostechnológiai tervezéssel foglalkozik.

Egészségügyi létesítmények orvostechnológiai tervezését vállaljuk, mely a létesítéshez szükséges szakmai programtól kezdve a tanulmányterven át az engedélyezési, a tender ill. kiviteli tervek elkészítését foglalja magában, figyelembevéve a létesítéshez szükséges szakmai minimumfeltételeket.

 


|     © 2007-2017 MediFair Kft.

.