Medifair

Részletes adatlapjaink letöltéséhez kérjük,
regisztrálja magát rendszerünkben!
BELÉPÉS / REGISZTRÁCIÓ

 

Aktualitások


PIC Kongresszus Tapolca, 2017
részletek...


II. Gyermeksürgősségi Kongresszus
részletek...


MAITT kongresszus 2017
részletek...


Open TCI pumpák
részletek...


j mentautk - Ferno s
PB-Metech termkekkel
részletek...

Alaris inteligens
pumpa-dokkoló rendszer
részletek...


Alaris betegbiztonsgi szoftver
részletek...

T nlkli csatlakoz-rendszer
részletek...


MAITT kongresszus 2017

                                                        

Minden évben nagy készülődés előzi meg, de idén talán a szokottnál is nagyobb erővel és lelkesedéssel vetettük bele magunkat a Magyar Anaeszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Kongresszusi részvételének szervezésébe.
Az intenzív készülődés egyik oka az volt, hogy idén nem egyedül, hanem két régi és fontos partnerünkkel állítottunk ki közösen.
A német NOVO cég kiváló minőségű tubusrögzítő rendszereket és antidecubitus eszközöket ajánl, melyek remekül használhatóak az intenzív ápolás során.
A cég képviselője rengeteg bemutató és demo darabbal érkezett, az érdeklődők személyesen is kipróbálhatták a tubus- és kanülrögzítést a különböző NOVO termékekkel.
Másik kiállító partnerünk, a Physio Control, mely hosszú évtizedek óta piacvezető a defibrillátorok területén, LUCAS nevű mellkasi kompresszor készülékével mutatkozott be a kiállításon.
A látogatóknak lehetősége volt újraélesztést szimulálni, melynek intenzitását egy műszer mérte. Sorra érkeztek a jelentkezők, péntek délig több mint 150 szakember mérhette fel újraélesztési kompetenciáját.
A lelkes újraélesztők között a szakmai szimpózium végén egy LENOVO tabletet sorsoltunk ki. Ezúton is gratulálunk a nyertesnek, Jónáné Szuromi Ilonának a Kenézy Gyula Kórház műtő asszisztensének. Köszönjük a közel 1700 résztvevőknek a látogatást, a standunkra látogatóknak az inspiráló szakmai és lelkesítő személyes beszélgetéseket.
És ahogy mondani szokták: jövőre Veletek ugyanitt!

 

| ©2017 MediFair Kft.