Airtraq Avant videólaringoszkóp

Szemi-egyszerhasználatos kivitelű, rendkívül jó manualitású videólaringoszkóp, amely tökéletes vizibilitást biztosít. A konstrukció minimalizálja az intubáció költségeit. Rendkívül költséghatékony.

Két részből áll:

  • a többször használatos optikából, mely a készlethez tartozó dokkoló állomáson tölthető fel (egy optika 100 intubálásra használható fel, és feltöltött állapotban 120 percig üzemképes)

  • egyszerhasználatos lapockészletből, mely méret szerint választható

Az oldalán kialakított vezető hüvelynek köszönhetően a tubus egyszerűen, gyorsan és biztonságosan behelyezhető.

A videó funkció elérhető a termékhez kapható WiFi kamerával illetve akár saját mobiltelefonnal is – az Airtraq-hez tartozó applikáció honlapunkról, a Google play-ből valamint az App Store-ból is ingyenes letölthető.

Az egyszerhasználatos lapoc – a tubus méretéhez igazodva – 2 méretben kapható. A 6.0-7.5-es tubushoz a zöld, a 7.0-8.5-ös tubushoz a kék lapoc használható.

A többször használatos optika jelzi az akkumulátor töltöttségének állapotát, és a fennmaradó élettartamot is. Az akkumulátor lemerülését a lámpa villogása jelzi.

50 db egyszerhasználatos lapoc vásárlása esetén a gyártó ingyenesen biztosítja a dokkoló állomást, melynek feltölthető optikájával 100 intubáció végezhető el.

Kapcsolat kereskedő kollégánkkal

Kérdéseivel kapcsolatosan kérjük keresse kereskedő kollégáinkat.

Nagy Zsolt

kereskedelmi és stratégiai igazgató

+36 30 183 3431
nagy.zsolt@medifair.hu