Cocoon betegmelegítő készülék

Infúziós állványra erősíthető, mikroprocesszoros vezérlésű berendezés, amely négy fokozatban (34ºC,40ºC, 43ºC, 46ºC) levegőt állít elő, melyet egy 0,2 µ HEPA filter szűrőn átengedve steril levegőként az egyszerhasználatos matracba fújja. A filter 1000 óra működést tesz lehetővé! A filter állapotáról egy 3 szintű vizuális alarm lámpa ad információt.

A különböző méretű és fazonú matracokkal a műtőben vagy az osztályon a beteg betakarható úgy, hogy csak a szekció helye marad szabadon, míg postoperatív állapotban, állapotának megfelelő matraccal védik a testét a lehűlés ellen. Így meggátolható a lehűlés okozta keringési elégtelenség, a hypotermiával járó szövődmények.

Az áramoltatott levegő hőmérséklete a kiválasztott értéket rövid idő alatt eléri, melyről egy jelzőfény tájékoztatja a felhasználót. A készüléken található High Speed gomb a nagyobb méretű matracok gyors felmelegítését teszik lehetővé.

Az áramolt levegő hőmérsékletét két ponton (helyen) ellenőrzi a készülék. A készülék rendelkezik automatikus gyors felmelegítési funkcióval. Ez esetben a készülék a 46˚C elérése után 10 perc múlva automatikusan visszakapcsol 43˚C-ra!

Kétszintű riasztás – akusztikus és vizuális – működik a hőmérséklet túllépésekor.

A készülék bekapcsoláskor öntesztet végez. A készülék beépített hőmérsékletkalibráló programmal is rendelkezik. A működési esemény PC-re rögzíthető kitölthető.

A szállított levegő hőmérsékletének pontossága ± 2˚C.

A készülék befúvó csöve, kórház higiéniai és tisztítási szempontból egy mosható, felület fertőtleníthető huzattal van bevonva, így nem csak intenzív osztályokon, hanem műtői körülmények között is biztonsággal használható.

Kategória:

Kapcsolat kereskedő kollégánkkal

Kérdéseivel kapcsolatosan kérjük keresse kereskedő kollégáinkat.

Nagy Zsolt

kereskedelmi és stratégiai igazgató

+36 30 183 3431
nagy.zsolt@medifair.hu