Cégismertető

A Medifair Kft 2001-ben alakult, orvosi műszereket forgalmazó vállalkozás.

Célkitűzésünk: Olyan nagytudású, megbízhatóan működő, nagypontosságú műszerek értékesítése kedvező áron, melyek a betegellátás biztonságát szolgálják, a kórházi informatikai rendszerhez kapcsolhatók és üzemeltetésük gazdaságos.

Ennek a feladatnak a megvalósítására hoztuk létre a jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kereskedelmi részlegünket illetve hálózatunkat, akik az orvosokkal, nővérekkel és a kórházi gazdasági szakemberekkel kapcsolatot tartva valósítják meg célkituzésünket.

Kereskedelmi tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódik az általunk értékesített termékek garancia időn belüli és azon túli szerviz ellátása.
A feladat ellátására három főből álló szerviz áll rendelkezésre, akik időszakonként a gyártó cég által szervezett szerviztanfolyamokon vesznek részt.
Szervizünk speciális gyári előírások szerinti mérésekkel kiegészítve végzi az infúziós pumpák és defibrillátorok kötelező időszakos felülvizsgálatát.

A fenti tevékenységeken túl cégünk egyik diviziója orvostechnológiai tervezéssel foglalkozik.

Egészségügyi létesítmények orvostechnológiai tervezését vállaljuk, mely a létesítéshez szükséges szakmai programtól kezdve a tanulmányterven át az engedélyezési, a tender ill. kiviteli tervek elkészítését foglalja magában, figyelembevéve a létesítéshez szükséges szakmai minimumfeltételeket.

Partnereink

Miért velünk?

 

N

Szakértő csapat

N

Minőségi beszállító partnerek

N

Több, mint 20 éve a piacon

Szakértő csapatunk

 

Mati-Ifkó Titanilla

Mati-Ifkó Titanilla

ügyvezető

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt

kereskedelmi és stratégiai igazgató